Landelijke Gilde Assenede en Boekhoute

Geplaatst op 25/08/2022

organiseert 'Verlichte Landelijke Fietsroute'

Fietsen langs duizenden lichtjes en honderden versieringen en creaties

Landelijke Gilde Assenede en Boekhoute organiseert op vrijdag 2 en zaterdag 3 september opnieuw een unieke verlichte landelijke fietsroute langs de mooiste wegen van de gemeente Assenede. Langs het parcours duizenden lichtjes en honderden unieke versieringen en creaties.

De verlichte fietsroute is een lus van +/- 23 km die de dorpskernen van Assenede en Boekhoute met elkaar verbindt”, vertelt Ronny Moerman van de Landelijke Gilde. “De volledige route en de start- stopplaatsen zijn sfeervol ingericht. Alle bewoners langs de route zijn aangeschreven en zullen hun woning en tuin extra versieren. Op die manier creëren ze samen een unieke beleving voor alle deelnemers. Bovendien zijn er voor de bewoners enkele mooie prijzen te verdienen. Een onafhankelijke jury selecteert zowel op vrijdag als zaterdag de mooist versierde woningen.”

Deelnemers kunnen vrij starten tussen 19.30 en 21.00 uur. Er zijn twee startplaatsen voorzien.

  • Startplaats 1: Bedrijf Katrien Neyt  Schare 14a te Boekhoute 
  • Startplaats 2: Bedrijf Geert De Smet  Kloosterstraat 10 te Assenede

Inschrijven kan ter plaatse voor de democratische prijs van € 6,00. Elke deelnemer heeft recht op een gratis gadget, een versnapering en een pannenkoek. Deelnemers krijgen ook een formulier met 4 wedstrijdvragen en een schiftingsvraag. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen.

Info: https://assenede.landelijkegilden.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies