Bassevelde maakt rijstmaaltijd klaar ten voordele van 11.11.11

Geplaatst op 15/09/2022

Op zaterdag 12 november organiseert de 11-groep uit Bassevelde voor de 44e keer een rijstmaaltijd ten voordele van 11.11.11. Met deze actie wil de groep vrijwilligers haar steentje bijdragen aan de strijd tegen klimaatonrecht.


Klimaatonrecht: wat?

De klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk. Integendeel. De grootste gevolgen, zoals extreem weer en de stijgende zeespiegel, treffen vooral mensen in de landen die het minst verantwoordelijk zijn. 11.11.11 bestrijdt dit klimaatonrecht via haar partners wereldwijd. Partners die wij kunnen steunen in hun strijd door middel van acties zoals het aanbieden van een rijstmaaltijd ten voordele van 11.11.11. Zo maken we mee het verschil!
 

Rijstmaaltijd Bassevelde

Voor de 44e editie van de rijstmaaltijd te voordele van 11.11.11, ambieert de vrijwilligersgroep uit Bassevelde haar succes van vorig jaar te evenaren. Toen werden maar liefst 1.192 maaltijden verkocht. Ook dit jaar hopen ze te mogen rekenen op veel enthousiasme en warme steun.
 

Hoe bestellen?

  • In de maand oktober gaan vrijwilligers van deur tot deur om bestellingen op te nemen.
  • Op zaterdagochtend 12 november leveren de 11.11.11-vrijwilligers je bestelling aan huis.
     

Helpende handjes

Wil je graag meehelpen bij de voorbereiding of steek je graag een handje uit op de dag zelf?
Neem gerust telefonisch contact op met Kristof Buysse, Lieve Van der Hoogerstraete of Christiaan Boterdaele via 09 373 78 26.
 

Meer informatie over 11.11.11

Ben je op zoek naar meer informatie over deze actie, of wil je 11.11.11 rechtstreeks steunen?
Neem dan zeker een kijkje op http://www.11.be/investeer-mee-in-een-betere-wereld

 

Logo 11 11 11

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies