Kom op 19 september jaarmarkten in Oosteeklo

Geplaatst op 16/09/2022

Zo worden er heel wat marktkramers verwacht en kan je er vanaf 9.00 uur naar de paardenmarkt. Naast een jaarmarkt is het dorpsplein het decor voor een grote rommelmarkt. Om 14.00 uur komt de befaamde accordeonist Marino Punk langs.

Op 19 september kan je in Oosteeklo gaan jaarmarkten. Een hele dag is er van alles te beleven.

Zo worden er heel wat marktkramers verwacht en kan je er vanaf 9.00 uur naar de paardenmarkt. Naast een jaarmarkt is het dorpsplein het decor voor een grote rommelmarkt. Om 14.00 uur komt de befaamde accordeonist Marino Punk langs, het begin van een namiddag en avond vol optredens en muziek. Moeten we nog zeggen dat er naar goede Oosteeklose traditie ook heel wat te eten en te drinken valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere Tseut met een portie kaantjesworst? 

Meer info via www.oosteeklo.com

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies