Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Geplaatst op 22/09/2022

groot succes in onze gemeente!

Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker groot succes

Ter gelegenheid van het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker van vorig weekend zette lokaal bestuur Assenede haar medewerkers in de bloemetjes: elke werknemer ontving een Gentse azalea.

Naar jaarlijkse traditie zet Assenede zijn schouders onder het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. Ook dit jaar kreeg elke werknemer van het gemeentebestuur een Gentse azalea aangeboden. Elk plantje is goed voor € 8 aan steun voor zorgprojecten voor kankerpatiënten. Het initiatief kon op veel enthousiasme rekenen bij de betrokken medewerkers.

Ook de plantjesverkoop in Assenede, Boekhoute, Oosteeklo en Bassevelde van afgelopen weekend kon dit jaar een succes genoemd worden. Zo’n twintig Asseneedse vrijwilligers trotseerden het gure herfstweer om de plantjes aan de man te brengen en verkochten in totaal 930 azalea’s. De verkoop levert zo nog eens € 7.440 extra steun op voor Kom op tegen Kanker.

Dank aan de vele vrijwilligers die samen met ons de handen uit de mouwen staken, aan het college van burgemeester en schepenen voor hun vrijgevigheid, én aan iedereen die een azalea kocht!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies