Landbouwers kunnen schade door droogte

Geplaatst op 06/09/2022

aangeven bij de gemeente

Landbouwers kunnen landbouwschade door aanhoudende droogte aangeven bij gemeente

Landbouwers die landbouwschade hebben door de aanhoudende droogte kunnen dat aangeven bij de gemeente. Daarna zal de gemeente beslissen om de gemeentelijke landbouwschadecommissie samen te roepen om de schade vast te stellen.

De aanhoudende droogte van de afgelopen weken laat zijn sporen na op onze land- en tuinbouwbedrijven. Daarom overweegt de gemeente Assenede een gemeentelijke commissie tot vaststelling van schade aan land- en tuinbouwteelten op te richten.

De landbouwers die schade hebben door de droogte kunnen dit melden aan de gemeente via het aangifteformulier dat terug te vinden is op de website van de gemeente: https://www.assenede.be/nl/wonen-verbouwen-en-milieu/landbouw

Info: Milieudienst, 09 341 95 92 of milieu@assenede.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies