Vaccinatie met herfstbooster start in september

Geplaatst op 06/09/2022

Je wordt opnieuw uitgenodigd

Vaccinatie met herfstbooster van start in september

De vaccinaties voor de herfstbooster starten begin september. Je kan dan opnieuw in Vaccinatiecentrum Hoge Wal terecht. Je krijgt net als vorige keer een uitnodiging. Je kan in september ook je naam aan de reservelijst QVAX toevoegen.

Wie krijgt een uitnodiging?

  • elke volwassene die ten minste twee prikken van AstraZeneca, Moderna of Pfizer kreeg
  • elke volwassene die ten minste een prik van het Johnson&Johnson-vaccin kreeg

65-plussers, zorgverleners en personen met een verminderde immuniteit krijgen als eerste een uitnodiging. Nadien volgen de andere volwassenen. Van oud naar jong.

De uitnodiging valt in de loop van september of oktober in je brievenbus of e-box. In de brief staat hoe je je afspraak kan bevestigen of annuleren.

Q-VAX

Q-VAX, de reservelijst waarop je je kan aanmelden om een vaccin te krijgen als andere mensen niet opdagen, wordt binnenkort opnieuw gelanceerd. Zo krijgt iedereen de kans om zich sneller te laten vaccineren. Je kan je in de loop van september opnieuw registreren via de website.

5-jarigen

Naast de mensen die een herfstbooster willen, zijn ook kinderen die onlangs 5 jaar werden welkom in het vaccinatiecentrum. Zij krijgen ook een uitnodiging.

Niet-gevaccineerd?

Ben je niet of nog niet helemaal gevaccineerd? Neem dan contact op met het callcentrum, tel. 09 277 00 82 om een afspraak vast te leggen.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies