Groepsaankoop tanksanering Veneco

Geplaatst op 07/02/2023

Inschrijven kan t.e.m. 31 december 2023.

Groepsaankoop tanksanering Veneco

Heeft je mazouttank zijn beste tijd gehad en moet hij gesaneerd worden? Schrijf je dan in voor de groepsaankoop tanksanering die onze gemeente samen met Veneco organiseert. Door in te schrijven bespaar je kosten van een eventuele bodemsanering en wordt de prijs van de tanksanering gedrukt.

Interesse?

Inschrijven kan t.e.m. 31 december 2023. Na de inschrijving ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Wil je bijkomende informatie?

Neem dan contact op met een technicus op 0800 11 206 of klik hier voor meer info.

Wil je meer weten over hoe een tanksanering wordt uitgevoerd?

Neem dan gerust een kijkje op www.veneco.be/tanksanering.

Waarom saneren?

Wanneer je je mazouttank niet meer gebruikt, ben je wettelijk verplicht om de tank professioneel buiten dienst te laten stellen. Een oude tank kan immers roesten en doorlekken, waardoor olieresten in de bodem en het grondwater terecht kunnen komen. Met een sanering vermijd je eventuele bodemverontreiniging en het bijhorende hoge kostenplaatje. Bovendien moet je bij de verkoop van je woning een attest kunnen voorleggen om te bewijzen dat je oude mazouttank correct werd gesaneerd.

Deze actie is geldig voor particulieren én landbouwbedrijven.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies