Speelpleintje achter Bass’Cul is decor voor ‘Buitenspeeldag’

Geplaatst op 06/04/2023

Afpraak op 19 april

Op woensdag 19 april organiseert de gemeentelijke jeugddienst al voor de 15de keer op rij een onvergetelijke ‘Buitenspeeldag’. Plaats van afspraak dit jaar is het speelpleintje achter ‘Bass’Cul’ in Bassevelde.

De buitenspeeldag wordt in heel Vlaanderen en Brussel georganiseerd. Het is een initiatief van ‘Goe Gespeeld!’, een netwerkorganisatie die het recht op spelen voor kinderen wil garanderen. Tijdens de buitenspeeldag worden jongeren uitgedaagd om buiten te gaan spelen in hun onmiddellijke omgeving.

Locatie

Dit jaar zakt de gemeentelijke jeugddienst af naar het speelplein achter Bass’Cul in Bassevelde. Je kan er een hele woensdagnamiddag ravotten en sporten en er staat een leuk springkasteel. De boodschap is simpel: ‘Kom samen buiten spelen! Neem gerust je fiets, skeelers, step en/of vriendjes mee! En vooral veel goesting om buiten te spelen!’

Praktisch

De buitenspeeldag is volledig gratis en gaat door in Bassevelde op het speelplein van de Bass’Cul, van 13.30 tot 17.00 uur. 

  • Speelplein Bass’Cul (Dorp 48 - Rozemarijnstraat -Bassevelde)

 

OPGELET

De buitenspeeldag is geen kinderopvanginitiatief. Kinderen zijn op eigen verantwoordelijkheid vrij te komen en te gaan. We raden aan jonge kinderen zelf te begeleiden. 

Meer weten?

Dienst Vrije Tijd, 09 218 78 95 – vrijetijd@assenede.be 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies