Kermisweekend in Bassevelde

Geplaatst op 28/08/2023

Ezels vieren vijf dagen feest

Komende vrijdag start niet alleen het nieuwe schooljaar, maar ook de jaarlijkse zomerkermis in Bassevelde. Ook dit jaar hebben de ezels heel wat kermisplezier in petto.

Zo staat er op zaterdag 2 september vanaf 13.00 uur een groot koppel dartstornooi op de agenda. Locatie is de grote centrale feesttent op het dorp. Op zondag 3 september is er vanaf 9.00 uur een grote oldtimerrit. Ook hiervoor kan je tot 9.30 uur aanmelden in de feesttent. Er is vrije start tot 11.00 uur. Wie dat wil kan vooraf ook deelnemen aan het grote ontbijtbuffet in de feesttent. In de namiddag organiseren ze er vanaf 15.00 uur een aperitiefconcert. Maandag is het hoogdag in Bassevelde, dan staat de befaamde jaarmarkt en het mosselfestijn op het programma. Afsluiten doen ze de dag met de al even befaamde Basseveldse kroegentocht. Op dinsdag sluiten de ezels hun kermis af met een wielerwedstrijd voor beloften en elite zonder contract.

Het volledige kermisprogramma en de uren van de kermisattracties is terug te vinden op www.bassevelde.com.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies