Test BE-Alert

Geplaatst op 26/09/2023

Op donderdag 5 oktober.

Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie in onze gemeente willen we jou graag snel verwittigen. Daarom beschikt onze gemeente over BE-Alert, een systeem dat jou informeert bij een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon. Op donderdag 5 oktober zullen we dit systeem testen.

 

Wat is BE-Alert?

Een overstroming, een gaslek of bommelding? Bij een noodsituatie brengen we jou graag snel op de hoogte van de acties die je moet ondernemen. We communiceren dan via onze website, onze Facebook- en Instagrampagina en de pers. We maken ook gebruik van BE-Alert.

BE-alert is een alarmeringssysteem waarmee we jou kunnen verwittigen bij een noodsituatie. De gemeente, provincie of overheid kunnen je via dit systeem informeren.  Zo kan je op een snelle manier de nodige aanbevelingen krijgen, bv. ramen en deuren te sluiten bij een brand.


Registreer je

Om een testbericht te ontvangen moet je je registreren. Dat kan heel gemakkelijk op www.be-alert.be. Schrijf je vandaag nog in en test mee op donderdag 5 oktober! Al geregistreerd? Kijk dan even of jouw gegevens correct zijn.

 

Schrijf je in op BE-Alert

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies