Themadag 'Speurneuzen en Helden van de Zee' 

 

Aanbod

Je kan deelnemen aan een speurtocht in het Bezoekerscentrum met knutsel- en spelactiviteiten op maat van de leeftijd van de kinderen. We gaan op avontuur met de "Viskerre", worden een kei op het gebied van vissen en schaaldieren en proberen een geheime brief van 70 jaar geleden te ontcijferen! Geen ervaring vereist maar wel: een goed gevoel voor humor, fantasie en een beetje kunnen zingen (mag ook vals zijn). 

 

Contactgegevens

Dienst Vrije Tijd Gemeente Assenede - Lien Ysebaert,  09 218 78 96,  vrijetijd@assenede.be

  • Voor wie: Kinderen die geboren zijn in 2006, 2012 en de jaren daartussen!
  • Locatie: Bezoekerscentrum, Boekhoutedorp 3, Boekhoute
  • Wanneer:  Dinsdag 30.07.2018 en 27.08.2018
  • Start: 9.00 uur     Einde: 16.30 uur   Graag zelf lunchpakket, koekje en drankje meebrengen. We voorzien wel een ijsje in de namiddag. 

 

Opvang voor en na het kamp

Wij voorzien gratis opvang ter plaatse van 08.00 uur tot 09.00 uur en van 16.30 uur tot 17u30 uur. Inschrijven hiervoor kan via het formulier dat je zal ontvangen bij de bevestiging van je inschrijving.

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf het centraal inschrijvingsmoment op dinsdag 24 april 2018 om 18.30 uur, online via www.assenede.be OF op papier in Gemeenschapscentrum de Bijenkorf, Sportstraat 4.

Opgelet! Wie niet online wenst in te schrijven via de website kan het inschrijvingsformulier komen ophalen bij de dienst Vrije Tijd in de Bibliotheek of bij de sportdienst in de sporthal.
Je kan ons ook opbellen met de vraag om je dit via mail of de post te bezorgen.

 

Betaling

1. Kostprijs

Voor deze themadag betaal je 10 euro (lunchpakket, koekjes en drankjes NIET inbegrepen). 

2. Hoe betalen

De betaling gebeurt vooraf van het kamp, via overschrijving. De concrete gegevens ontvangt u in een bevestigingsmail die u na inschrijving zal ontvangen.

3. Opvang voor en na het kamp

Er worden geen extra kosten aangerekend voor de opvang ter plaatse voor- en na het kamp.

 

Verklaring over cookies