Yoga

Breng je lichaam en geest in verbinding, word leniger en kom tot rust. Iedereen is welkom en kan deelnemen op eigen niveau en tempo.

Slow flow yoga is een vorm van yoga waarbij de bewegingen langzamer en vloeiender zijn dan bij andere yogastijlen. Het is een meditatieve en ontspannende vorm van yoga waarbij de focus ligt op het verbinden van de ademhaling met de bewegingen.

Bij slow flow yoga worden de houdingen geleidelijk aan elkaar gekoppeld, waardoor er een soepele overgang ontstaat tussen de verschillende poses. Dit zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect op zowel de geest als het lichaam.

Het tempo van slow flow yoga is langzamer dan bij bijvoorbeeld vinyasa yoga, waardoor er meer ruimte is om de houdingen goed uit te voeren en de ademhaling dieper te laten worden. Het kan helpen om stress te verminderen, spierspanning los te laten en een gevoel van innerlijke rust en balans te bevorderen.

Slow flow yoga is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren yogabeoefenaars.

Planning Yoga-lessen

Elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur tijdens het schooljaar. Er is geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen.

Starten kan op elk moment tijdens het jaar.

De lessen gaan door op volgende dagen in de periode van april tot en met juni:

  • 16.04.2024 - 23.04.2024
  • 07.05.2024 - 14.05.2024 - 21.05.2024 - 28.05.2024
  • 18.06.2024 - 25.06.2024


OPGELET! Geen les op 30/04, 4/06 en 11/06!

 

Inschrijven voor Yoga

Inschrijven voor de periode van april tot en met juni kan vanaf dinsdag 26 maart 2024 om 18.30 uur via reservaties.assenede.be. Maak vooraf reeds een gezinsprofiel aan en voeg jezelf en eventueel andere gezinsleden die willen inschrijven alvast toe aan je gezinsprofiel om vlot te kunnen inschrijven.

NIEUW: Voor de lessenreeksen voor volwassenen wordt er vanaf dit seizoen ingeschreven per les. Op 26 maart worden de inschrijvingen voor alle lessen van april tot en met juni opengezet. Zo kan je meteen inschrijven voor de lessen waar je zeker aan kan deelnemen. Er dient ook onmiddelijk betaald te worden voor alle lessen waarvoor je inschrijft. Blijkt later dat je toch bepaalde les(sen) niet kan deelnemen, kan je tot 7 dagen voor de les kosteloos uitschrijven en zal je het inschrijvingsgeld voor die les terugkrijgen. Annuleren voor een les kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar sport@assenede.be.

Proefles: Neem je voor het eerst deel aan de lessenreeks Yoga, kan je bij de inschrijving kiezen om een gratis proefles te gebruiken. Mocht je na deze proefles niet langer willen deelnemen, kan je kostenloos uitschrijven voor de overige lessen waarvoor je reeds inschreef.

Kostprijs

€ 5,00 euro per les - Nieuwkomers kunnen gebruik maken van een gratis proefles.

Locatie

Gemeentelijke sporthal, Kapelledreef 4, 9960 Assenede

UiTPAS

  • Welkomstvoordeel: Met je UiTPAS kan je één keer gratis meesporten!
  • Omruilvoordeel: Ruil 10 punten in voor een gratis sportles.

Meer info over UiTPAS Meetjesland.

Meer info

Sportdienst, 09 218 78 98 of sport@assenede.be

Verklaring over cookies