Momenten van hoop en troost op Reveil 2023.

Op 1 november herdenken we traditioneel de geliefden die van ons zijn heen gegaan. Met bezinningsmomenten op elk van de gemeentelijke begraafplaatsen, wil gemeente Assenede haar inwoners momenten van hoop en troost aanbieden. Lokale muzikanten, dichters en vertellers brengen er via poëzie, muziek en woord een eerbetoon aan de overledenen.

Iedereen is welkom om mee te genieten van de warme en troostende woorden, melodieën en teksten van lokale artiesten. Breng gerust zelf een lichtje mee en maak er samen met ons een sfeervol moment van.

Troost in woorden

Schrijven werkt helend. Het is niet gemakkelijk om onze gevoelens te uiten. Op papier lukt dat veel beter. Met weinig woorden kan je héél veel zeggen. Daarom kan iedereen die dat wil een boodschap, gedicht, wens achterlaten via onderstaand formulier.

Alle ingezonden boodschappen worden achteraf gebundeld en nog eens extra in de kijker gezet in de week van 6 november.

Een berichtje achterlaten kan tot 5 november 2023.

troost in woorden

ter nagedachtenis aan een overleden geliefde

 

Troostende woorden ter nagedachtenis aan:

* zijn verplicht in te vullen velden.

De gemeente / het OCMW verwerkt uw gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij uw rechten strikt in acht. Voor meer informatie en vragen hieromtrent: https://www.assenede.be/nl/privacyprivacy@assenede.be of Gemeente Assenede, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede.

Verklaring over cookies