Nieuws - Infomarkt rond plannen Heilig Kruiskerk in Boekhoute

Geplaatst op 05/12/2022

Zaterdag 17 december van 10.00 tot 14.00 uur

Boekhoutenaren en andere geïnteresseerden kunnen op zaterdag 17 december naar een infomarkt over de toekomstplannen met de Heilig Kruiskerk in Boekhoute. De infomarkt gaat door van 10.00 tot 14.00 uur in de Heiligkruiskerk.

De Heilig Kruiskerk in Boekhoute krijgt tegen eind 2023 een nieuwe toekomst als multifunctionele ontmoetingsruimte waar plaats is voor een kinderopvang, een evenementenzone en tentoonstellingsruimte. Door het combineren van verschillende functies wordt dit dé nieuwe ontmoetingsplek waar Boekhoutenaren graag willen vertoeven en thuiskomen.

Om inwoners van Boekhoute, maar ook andere geïnteresseerden, kennis te laten maken met de ambitieuze plannen wordt op zaterdag 17 december van 10.00 tot 14.00 uur een infomarkt georganiseerd in de Heilig Kruiskerk. Daar zal een minitentoonstelling worden gebouwd rond de nieuwe plannen. Daarnaast zullen ook vertegenwoordigers van de gemeente, Veneco en het aangestelde studiebureau aanwezig zijn om bij een koffie of een lekker glas fruitsap toelichting te geven bij de plannen.

Wie er niet bij kan zijn, hoeft niet te wanhopen. De minitentoonstelling blijft ook na de infomarkt staan in de Heilig Kruiskerk en kan bezocht worden tijdens de openingsuren van de kerk.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies