Oproep milieuraad

Geplaatst op 23/10/2023

Ben je een klimaatfanaat? Of heb je interesse voor alles wat het milieu aanbelangt?

Stel je dan kandidaat voor de milieuraad!

De milieuraad adviseert het college en de gemeenteraad over onderwerpen die met klimaat, milieu en natuur te maken hebben. Bovendien organiseert de milieuraad ook zelf activiteiten, al dan niet via aparte werkgroepjes.

Als lid van de milieuraad maak je deel uit van een divers samengestelde groep: vertegenwoordigers van milieu- en natuurverenigingen, socio-culturele organisaties, beroepsgroepen, wildbeheerseenheden, onderwijs en individuele kandidaten.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden? Stuur dan een bericht met je motivatie naar de milieudienst, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede of per e-mail milieu@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies