55- en 70-jarigen van Assenede vieren samen

Geplaatst op 09/10/2023

Zaterdag 7 oktober werden de 55- en 70-jarigen van Assenede op het gemeentehuis uitgenodigd om samen hun verjaardag te vieren.

Gewoontegetrouw worden de jubilarissen per deelgemeente uitgenodigd op het gemeentehuis. Het gemeentebestuur maakt hier een erezaak van. Deze keer was het de beurt aan de inwoners van Assenede zelf, geboren in 1953 en 1968.

De oude schoolkameraden verzamelden in 2 groepen voor een hapje en drankje en na enkele toespraken kon natuurlijk de traditionele groepsfoto op de trappen van het gemeentehuis niet vergeten worden. De zeventigjarigen aten hierna nog een hapje van het buffet in restaurant Barristo.  

Het was een leuk terugzien met veel anekdotes uit de vorige eeuw.

      

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies