Zet Assenede samen met ons op de kaart!

Geplaatst op 14/02/2023

Schrijf je in voor onze 3 workshops!

Zet Assenede samen met ons op de kaart!

Heb je een hart voor toerisme en wil je een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Assenede als florerende bestemming? Lees dan zeker verder, want onze gemeente heeft grootse plannen rond toerisme en jij kan die mee vormgeven.

Help gemeente Assenede met het uitwerken van een ‘Actieplan Toerisme’ en bepaal mee welke toeristische projecten Assenede de komende jaren kleur zullen geven. Samen met jou willen we een concreet toeristisch actieplan opstellen dat niet alleen gedragen, maar ook -waar mogelijk- mee gerealiseerd wordt door de ondernemers en inwoners. We zetten dus vol in op co-creatie en willen alle ideeën verzamelen. Na 3 workshops bundelen we alle inzichten en maken we een actieplan op dat moet bijdragen aan een florerende gemeenschap.

Samen met Toerisme Oost-Vlaanderen gaan we op zoek naar een partnerschap met inwoners van onze gemeente die een passie hebben voor of affiniteit hebben met toerisme. Denk daarbij aan horeca, logies, verenigingen... Tijdens drie workshops gaan we het gesprek aan en hopen we een gemotiveerde groep mensen samen te brengen die zich nadien kunnen verenigen tot een werkgroep.

Werkgroep Toerisme

De ‘Werkgroep Toerisme’ zal na afloop van deze workshops op geregelde tijdstippen samenkomen en mag zich de komende jaren vaste partner noemen van onze gemeente en dienst Toerisme voor alles wat toerisme betreft binnen Assenede. Zo sleutelen we verder aan een duidelijke visie voor toerisme en hopen we het draagvlak voor toeristische ontwikkeling en concrete initiatieven te verbreden.

Kom langs!

Hebben we je getriggerd? Kom dan zeker naar deze 3 (avond)workshops waarin we dieper ingaan op het toerisme in onze gemeente. We zien dit als een totaaltraject waarbij we op basis van de inzichten van de 3 workshops een actieplan zullen opmaken. In een ideale wereld woon je dus elke workshop bij, al is dit uiteraard geen vereiste. De workshops gaan door in gemeenschapscentrum ‘de Bijenkorf’, telkens om 19.30 uur, op volgende dagen:

  • Maandag 27.03.2023
  • Dinsdag 18.04.2023
  • Dinsdag 02.05.2023

Iedereen die zich geroepen voelt, nodigen we graag uit om deel te nemen aan deze workshops.

Heb je nog vragen? Stuur deze gerust door naar toerisme@assenede.be.

Inschrijven is niet verplicht, maar mag via onderstaand inschrijvingsformulier.

INSCHRIJVING WORKSHOPS ACTIEPLAN TOERISME 

 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Inschrijven kan tot en met 26 maart 2023. 

 

De gemeente / het OCMW verwerkt uw gegevens conform de privacywetgeving en neemt daarbij uw rechten strikt in acht.

Voor meer informatie en vragen hieromtrent: https://www.assenede.be/nl/privacyprivacy@assenede.be of Gemeente Assenede, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede. 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies