Uniek feestjaar 1300 jaar Assenede

Geplaatst op 15/02/2023

Schrijf je in voor onze infovergadering op 14 maart 2023.

Oproep! In 2024 bestaat Assenede 1.300 jaar en dat willen we vieren! Heb jij goede ideeën om dit unieke feestjaar echt onvergetelijk te maken? Kom dan naar de infovergadering op 14 maart in LDC De Piramide.

In 2024 bestaat Assenede 1.300 jaar. Tijdens een uniek feestjaar willen we alles wat Assenede groot maakt(e) in de kijker zetten. Lees: Kunst, kreken en grenzeloze passie voor cultuur.

Om het feestjaar onvergetelijk te maken, gaan we op zoek naar goede ideeën bij onze burgers, het lokale verenigingsleven en de bevolking. Het ultieme doel is om een gedragen cultureel programma op poten zet. Cocreatie!  Daarbij willen we teruggrijpen naar de rijke culturele traditie van Assenede. Thuis van Diederik van Assenede en als landelijke gemeente met kunstenfestivals als 'Holder de Polder' en A(rt)ssenede ooit pionier om hedendaagse kunst in de openbare ruimte op de bovenlokale agenda te zetten. Het historisch centrum van Assenede en het Meetjeslandse krekengebied vormen het feeërieke decor voor een feestjaar zonder weerga.

Goede ideeën? Wil je zelf een activiteit op poten zetten? Kom dan zeker naar de infovergadering van dinsdag 14 maart om 19.30 uur in dienstencentrum ‘De Piramide’, Moestuinstraat 22 in Assenede. Wij trakteren de eerste.

Inschrijving infovergadering 1300 jaar Assenede

* zijn verplicht in te vullen velden.

Inschrijven kan tot en met 13 maart 2023.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies