Take a risk in Puyenbroeck Wachtebeke

Geplaatst op 15/03/2023

Voor jongeren van 10 tot 16 jaar

Take a risk in Puyenbroeck Wachtebeke

De sportdiensten van gemeente Kaprijke, Zelzate en Assenede slaan de handen in elkaar voor deze avontuurlijke uitstap!

Op donderdag 11 april organiseert de burensportdienst Schelde-Durme het sportief evenement Take a Risk in het Provinciaal Domein van Puyenbroeck in Wachtebeke.

Op deze avontuurlijke sportdag maken jongeren van 10 tot 16 jaar, kennis met heel wat sportactiviteiten: schieten, free running, gevechtsport, golf, een hindernissen- en hoogteparcours, kickbikes en skikes, skaten, lasershooting, mountainbike, een obstakelbaan, padel, een speleobox, survivalskills en tennis! Bovendien voorziet het Belgisch leger ook enkele uitdagende activiteiten.

We trekken er op uit met de bus en een opstapplaats in Kaprijke, Assenede en Zelzate. De sportdiensten voorzien begeleiders ter plaatse.

OPSTAPPLAATS ASSENEDE

Wie inschreven is kan zich aanmelden vanaf 09.00 uur aan de sporthal zodat de bus om 09.15 uur kan vertrekken. Na een dag vol plezier wordt de bus om 16.00 uur terug aan de Sporthal in Assenede verwacht.

KOSTPRIJS

€20,00 / €5,00 UiTPAS kansentarief

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan vanaf 12 maart 2024 om 18.30 uur via reservaties.assenede.be. Je ontvangt vooraf nog een mailtje met praktische afspraken.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies