Stoepestraat afgesloten van 4 april tot najaar

Geplaatst op 28/03/2023

Er geldt een aangepaste verkeerssituatie.

Vanaf 4 april sluit Wegen en Verkeer het kruispunt expresweg N49 met de Stoepestraat af voor de werken aan de nieuwe brug over de N49. Daar wordt midden april gestart met de bouw van de nieuwe rotonde in de Stoepestraat (N448). Hierdoor geldt er een aangepaste verkeerssituatie.

 

Hoe verloopt de omleiding?

  • Voetgangers en fietsers: via de Riemestraat, Kasteelstraat en de fietstunnel ter hoogte van Ter Looverendreef richting Molenstraat (Zelzate)
  • Openbaar vervoer: de bussen van De Lijn bedienen de haltes op de Stoepestraat tussen het kruispunt met de Pastorijstraat en Trieststraat niet. Reizigers worden doorverwezen naar de haltes aan de Zelzatestraat of de Trieststraat. De bussen volgen een omleiding via de Pastorijstraat, Jacques Paryslaan (R4), Assenedesteenweg en Zelzatestraat. Op delijn.be/routeplanner vind je steeds actuele informatie over de hinder.
  • Gemotoriseerd verkeer: lokaal verkeer richting de Stoepestraat rijdt om via de Holstraat (N458). Doorgaand verkeer op de expresweg N49 blijft altijd mogelijk via versmalde rijstroken langs de werfzone.

 

Doorgaand verkeer op expresweg blijft mogelijk

Vanaf 4 april geldt een aangepaste verkeerssituatie tot eind juni. Het kruispunt Stoepestraat (N448) met de expresweg N49 blijft afgesloten tot het einde van de werken. Dit wordt geschat op begin november.

De Stoepestraat is doodlopend aan de werfzonen (kant Assenede). Op 5 en 6 april wordt de rijstrook op de N49 richting Antwerpen en Knokke afwisselend afgesloten. Vanaf 7 april rijdt verkeer richting Antwerpen langs de werfzone op 1 rijstrook in plaats van 2 rijstroken tot het einde van de werken.

 

Blijf op de hoogte via de website van Wegen en verkeer en bekijk actuele informatie over de omleidingen via:

Actuele hinder

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies