Ex-schepen Gilbert Van Zele overleden

Geplaatst op 03/04/2023

Met droefheid vernamen wij het overlijden de heer Gilbert Van Zele (83).

Gilbert Van Zele was decennialang actief in de politiek voor CVP en later ook CD&V. Hij was ook een hele periode schepen van de gemeente Assenede.

Gilbert Van Zele was als schepen van milieu destijds nauw betrokken bij de realisatie van het huidige recyclagepark in de Hendekenstraat. Zelf landbouwer zijnde, was hij ook een spreekbuis voor de landbouwers in onze gemeente. Als schepen van burgerlijke stand huwde hij bovendien ontelbaar veel koppels uit de gemeente.

Via deze weg wenst het gemeentebestuur iedereen die Gilbert liefhad heel erg veel sterkte te wensen. In de eerste plaats zijn familie. Zoon Nic Van Zele is vandaag nog steeds een gewaardeerd gemeenteraadslid voor de Anders-fractie.

Uitvaartplechtigheid

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op woensdag 5 april om 11.00 uur in de parochiekerk O.L.V. Hemelvaart in Bassevelde. 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies