Prins(es) carnaval gezocht!

Geplaatst op 16/05/2023

Kandidaten kunnen zich inschrijven tot vrijdag 1 september om 12.00 uur.

Assenede gaat opnieuw op zoek naar een Prins of Prinses Carnaval. Wie zich kandidaat wil stellen, heeft daarvoor de tijd tot vrijdag 1 september 2023 om 12.00 uur.

Het jaar is nog niet halfweg of Assenede gaat op zoek naar een Prins of Prinses Carnaval 2024. De Werkgroep Carnaval Assenede lanceert daartoe een oproep: ben je minstens 18 jaar oud en woon je minstens één jaar officieel in Assenede? Stel je dan kandidaat om de nieuwe prins(es) carnaval te worden!

Opgelet! Enkel inwoners uit hoofdgemeente Assenede kunnen zich kandidaat stellen.

Praktisch

Inschrijvingen moeten uiterlijk tegen vrijdag 1 september om 12.00 uur binnen zijn op het gemeentehuis, Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede. Voor de prinsverkiezing zal er in september een vergadering worden belegd met het bestuur, de werkgroep en alle kandidaten. De inschrijvingsformulieren zijn te verkrijgen op het gemeentehuis of hieronder te downloaden. 

 

Inschrijvingsformulier

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies