Handelaars en bedrijven in AKMO-zone blijven vlot bereikbaar tijdens werken

Geplaatst op 23/05/2023

We zetten de belangrijkste invalswegen voor jou op een rijtje.

De werken aan de brug over de E34 en de aanleg van een aantal nieuwe kruispunten in de buurt naderen stilaan hun laatste fase. Dit is meteen ook één van de zwaarste fases voor de plaatselijke handelaars en de lokale bedrijven. Ze blijven echter vlot bereikbaar, niets staat een bezoekje in de weg. We zetten de belangrijkste invalswegen voor jou op een rijtje.

  • Het kruispunt met de Trieststraat is ondertussen volledige afgewerkt. De handelaars langs die kant van de Stoepestraat kunnen met andere woorden vlot via het vernieuwde kruispunt bereikt worden. Opgelet! De Stoepestraat is doodlopend, voor de handelaars in dat deel van de AKMO-zone rijd je langs het nieuwe kruispunt met de R4 in Zelzate
  • De handelaars en de bedrijven in de AKMO-zone bestaande uit Paul Christiaanstraat, Heideveld en Heremietstraat zijn bereikbaar via het kruispunt van de R4 in Zelzate met de Assenedesteenweg. Ook dit stuk is doodlopend.
  • De handelaars aan de Ertveldse zijde van de Stoepestraat zijn bereikbaar via de parallelweg van de E34, kant Oosteeklo of via het centrum van Ertvelde.

Goed nieuws: de werken zitten goed op schema. Momenteel wordt volop werk gemaakt van het nieuwe rondpunt en het afwerken van de brug. Zoals het er nu voorstaat, zullen de werken eind november 2023 klaar zijn! 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies