De Watergroep start met vernieuwen toevoerleiding in Molenhoek

Geplaatst op 24/05/2023

Ontdek hier de timing en alle plannen

Op dinsdag 30 mei start De Watergroep met het vernieuwen van de toevoerleiding in de Molenhoek in Oosteeklo. Deze werken verlopen in twee fases en zullen een zestal weken duren.

Tijdens fase 1 wordt het gedeelte vanaf Molenhoek 29 tot aan de Cisterciënzerinnenstraat  aangepakt. Deze werken zullen een drietal weken duren.

Tijdens fase 2 wordt gewerkt vanaf het kruispunt met de Cisterciënzerinnenstraat tot Ledestraat. Ook hier voorziet de aannemer een drietal weken werk.

Hinder

Door de werkzaamheden wordt De Molenhoek zes weken afgesloten voor het verkeer. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien via de Abdijstraat en/of Heide.

De Molenhoek blijft buiten de werkuren toegankelijk voor de inwoners, enkel wanneer er vlak voor de oprit gewerkt wordt, zal de eigen woning enkele dagen niet bereikbaar zijn. Samen met de aannemer wordt zoveel mogelijk naar oplossingen gezocht om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen voor de inwoners.

De Cisterciënzerinnenstraat blijft tijdens de werken gewoon bereikbaar.

Op 26 september starten Fluvius en Telenet met het vernieuwen van de glasvezel, de gasleiding en het elektriciteitsnetwerk in De Molenhoek.

Ontdek hier alle plannen:

Uitvoeringsplan Werken De Watergroep

Uitvoeringsplan Fluvius Laagspanning

Uitvoeringsplan Fluviuq Middenspanning

Uitvoeringsplan Fluvius Gas

Uitvoeringsplan Telenet 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies