Kom 'Biomarkten' in Oosteeklo

Geplaatst op 06/06/2023

Op zondag 11 juni

Kom zondag 'Biomarkten' op Ter Walle in Oosteeklo

Zondag 11 juni kan je op jeugd- en sportdomein Ter Walle in de Stroomstraat 8 naar een gezellige Biomarkt. Naast markten kan je er ook genieten van comedy met low impactman Steven Vroman.

De Biomarkt in Oosteeklo is terug van weggeweest en focust op streekproducten, bio en korte ketenconsumptie. Daarnaast staat de markt garant voor een pak sfeer en gezelligheid. Zo vind je er standjes van lokale producenten, wereldwinkels, fairtrade-producten, bio-producten,….

In de namiddag komt ook low impactman Steven Vromman langs. Steven is milieuactivist, inspirerend spreker, auteur en eco-comedian. Eco-wat? Dat kan je zondag van 13.00 tot 16.00 uur komen ontdekken tijdens de Biomarkt. Iedereen meer dan welkom.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies