Bijkomende verkeersveiligheidsmaatregelen n.a.v. werken Molenhoek

Geplaatst op 08/06/2023

Eenrichtingsverkeer in Abdijstraat

Momenteel zijn er werken in de Molenhoek. Deze werken hebben een grote impact op de verkeersafwikkeling in de buurt. Daarom werden recent enkele verkeersbeperkende maatregelen ingevoerd. Omdat de veiligheid van de (zwakke) weggebruiker altijd voorop staat, worden tot en met 07.07.2023 enkele bijkomende verkeersveiligheidsmaatregelen ingevoerd. We zetten alles even voor u op een rij:

De huidige werfzone in de Molenhoek blijft volledig afgezet, vanaf het kruispunt Ledestraat-Molenhoek tot aan het kruispunt Molenhoek-Heide.

In de Abdijstraat wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd vanaf Heide tot aan het rondpunt. Er geldt een tonnagebeperking van 3.5 ton.

Plaatselijk verkeer volgt een omleiding vanaf het kruispunt Singel met de Heidestraat tot aan het kruispunt van de Abdijstraat met Tervenen. In de Heide en Heidestraat geldt een tonnagebeperking van 3.5 ton.

Doorgaand verkeer volgt de omleiding via de Ledestraat richting Singel of via Volpenswege/Kegelstraat richting Tervenen.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies