Maandag 12 juni start klein wegenwerkenoffensief

Geplaatst op 09/06/2023

Een verwittigd chauffeur...

Maandag 12 juni starten een pak wegenwerken op ons grondgebied. Een overzicht:

  • Van maandag 12 juni tot en met vrijdag 14 juli wordt er gewerkt aan het wegdek in de Wildestraat in Assenede. Verkeer moet er plaatselijk omrijden via Basseveldestraat en Knotwilgenstraat, dit in beide richtingen.
  • Tot en met vrijdag 16 juni wordt het fietspad ter hoogte van Poelstraat 1 hersteld. Fietsers dienen om te rijden via Poelstraat, Molenbosstraat, Trieststraat en Kloosterstraat, dit in beide rijrichtingen.
  • In de Maatstraat wordt maandag 12 juni gestart met het herstellen van de betonverharding. De werken duren tot en met 14 juli. Er is plaatselijk een omleiding via Basseveldestraat, Hendekenstraat, Burgstraat en Molenstraat. Dit in beide rijrichtingen.
  • Maandag 12 juni start een aannemer met de aanleg van betonverharding in de Doodhoek in Bassevelde. Er wordt gewerkt tussen het kruispunt met de Spoorstraat en huisnummer 21. Er is plaatselijk een omleiding via Spoorwegstraat, Oude Boekhoutestraat en Spoorstraat, dit in beide rijrichtingen.
     

Nog op de planning die week

  • Dinsdag 13 juni start onze technische dienst met fase 1 van de aanleg van watergreppels in de Staakstraat ter hoogte van huisnummers 149 tot en met het kruispunt met de Vrijestraat. Daardoor geldt er tijdelijk een parkeerverbod. Deze werken zullen een week duren. Fase 2 wordt aansluitend uitgevoerd en betreft huisnummers 143 tot en met 149.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies