Vier extra zalen beschikbaar in online reservatiesysteem

Geplaatst op 25/07/2023

Vanaf dinsdag 1 augustus

Vanaf dinsdag 1 augustus kunnen Asseneedse verenigingen en burgers vier extra zalen reserveren via het online reservatiesysteem reservaties.assenede.be. Het gaat om LDC De Piramide, LDC De Aster, Polyvalente Zaal bezoekerscentrum en Buurthuis Lodewijk.

Het werken via een online reservatiesysteem biedt heel wat voordelen. Zo kan je gemakkelijk de beschikbaarheid van een zaal van thuis uit nagaan, dag én nacht. Vervolgens kan je ook meteen een reservatieaanvraag doen en/of beheren. Van zodra de aanvraag is goedgekeurd of geweigerd door onze medewerkers, ontvang je automatisch een mailtje.

Zalen

Eerder waren al de sporthal, jeugd- en sportdomein Ter Walle, gemeenschapscentrum de Bijenkorf en Bass’cul beschikbaar in het reservatiesysteem. Daar komen vanaf dinsdag 1 augustus ook LDC De Piramide (Assenede), LDC De Aster (Oosteeklo), Polyvalente Zaal bezoekerscentrum (Boekhoute) en buurthuis Lodewijk (Bassevelde) bij.

Focus op dienstverlening

De toevoeging van deze complexen biedt meer mogelijkheden voor cultuur en ontmoeting in elk van onze deelgemeenten en moet een efficiëntere dienstverlening mogelijk maken. Wie een ruimte wil reserveren, logt in of maakt een profiel aan op reservaties.assenede.be en kan daarna meteen aan de slag. Alle praktische info over de complexen, alsook de gebruiksreglementen zijn beschikbaar onder ‘Reglementen en tarieven’ op diezelfde website.  

 

Zaal reserveren

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies