Ezelsstoet zoekt fanfares, verenigingen, reclamewagens en levende ezels

Geplaatst op 04/08/2023

24 september wordt een hoogdag in Bassevelde

Op zondag 24 september beleeft Bassevelde een absolute hoogdag met de organisatie van de vierjaarlijkse Ezelstoet. De organisatoren zijn op zoek naar praalwagens, reuzen, fanfares en verenigingen die willen meelopen in de stoet.

Een stoet zonder praalwagens, reuzen of fanfares is geen stoet. Daarom lanceren de organisatoren van de Ezelsstoet een oproep naar iedereen die deel wil nemen aan de stoet. Verenigen uit Bassevelde, maar ook van daarbuiten.

Inschrijven als vereniging, reclamewagen, fanfare of voor de levende ezels kan via de www.bassevelde.com of via werkgroep@bassevelde.com. Ook groepen en fanfares van buiten de gemeente zijn uiteraard meer dan welkom. Inschrijven ten laatste op 7 september.

Ezels

Een Ezelsstoet zonder ezels is geen zicht en daarom lanceren de organisatoren ook een oproep voor levende ezels. De ezels maken tijdens de stoet een wandeling van enkele kilometers. Ze nemen ook deel aan het ezelsbuffet. Het spreekt voor zich dat elke ezel voorzien wordt van een begeleider. Ezels en hun begeleider schrijven in bij Melissa Vercauteren via 0486 36 92 65.

Nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met Suzy Van Vooren via 0496 14 17 30.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies