Kom zondag Lotte Kopecky mee naar de overwinning schreeuwen op de Markt van Assenede

Geplaatst op 07/08/2023

WK wielrennen integraal te volgen op groot scherm

Zondag 13 augustus moet Lotte Kopecky-dag worden in Assenede. Die dag rijdt Lotte het WK op de weg in Glasgow en plaatst de gemeente Assenede een groot scherm op de Markt van Assenede om iedereen de kans te geven Lotte mee naar de overwinning te schreeuwen.

Met de campagne ‘Assenede supportert voor Lotte’ liet Assenede vorige week al weten als één blok achter haar wielerkampioene Lotte Kopecky te staan. Lotte stelt het vertrouwen alvast niet teleur. Gisteren was het al een eerste keer op de wielerpiste van Glasgow tijdens de afvalling.

Deze week komt Lotte nog drie keer in actie. Dinsdag 8 augustus in de puntenkoers, woensdag 9 augustus in het omnium en zondag 13 augustus in de wegrit. Die laatste wedstrijd wordt in Assenede uitgezonden op groot scherm op de Markt van Assenede. De plaatselijke horeca baat er ter gelegenheid een horecadorp uit. Bedoeling is er om een gezellig wielerfeest van te maken en Lotte hopelijk WK-goud te zien winnen.

De wegrit start om 13.00 uur in Loch Lomond en eindigt na 154,1 kilometer in Glasgow. De wegrit zal integraal te zien zijn op groot scherm op de Markt van Assenede.

Assenede supportert voor Lotte, u supportert toch mee?

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies