Sportstraat wordt speelstraat

Geplaatst op 29/09/2023

15 oktober 2023

Op 15 oktober 2023 tovert gemeente Assenede de Sportstraat om tot een heuse speelstraat. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen er terecht voor allerhande gratis activiteiten zoals kindergrime, reuzemikado en volkspelen. 

Samen met KLJ en Chiro Assenede organiseert dienst Vrije Tijd op zondag 15 oktober een heus kinderfeest in de Sportstraat. Tussen 14.00 en 17.00 uur mogen alle kinderen er gratis komen genieten van talloze activiteiten en een lekkere verrassing.

We moedigen iedereen aan hun eigen skeelers, steps of skateboards mee te brengen voor extra plezier in de speelstraat.

Opgelet: dit is geen kinderopvanginitiatief 

PS: Bezoek zeker ook eens de kermis in Assenede dat weekend. 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies