Spotbooking

Geplaatst op 29/09/2023

Aanvraag inname openbaar domein en signalisatievergunning. Meer gemak, minder rompslomp.

Voortaan kunnen inwoners van de gemeente Assenede, die tijdelijk een deel van de openbare weg/openbaar domein willen innemen, hun vergunning digitaal aanvragen via de gemeentelijke website. Spotbooking, een gebruiksvriendelijk en digitaal aanvraagformulier, loodst je door de aanvraag.

 

Deze nieuwe aanpak brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Door het gebruiksvriendelijke digitale aanvraagformulier wordt het aanvragen van vergunningen voor het innemen van openbaar domein erg vereenvoudigd en wordt de bureaucratische rompslomp verminderd. Bovendien draagt de digitalisering bij aan een betere coördinatie van wegwerkzaamheden en andere innames van het openbaar domein. Hierdoor zal je minder overlast en hinder ondervinden. 

 

Voor meer info, surf naar deze link

Direct een aanvraag vergunning inname openbaar domein of signalisatievergunning? Doe dat via deze link.

 

Ondervind je tijdens deze aanvraag problemen? Heb je een vraag? De collega's van dienst Verkeer helpen je graag verder! 09 341 95 87 of verkeer@assenede.be.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies