Bushalte Rijkestraat wordt opnieuw in gebruik genomen

Geplaatst op 19/01/2024

De ‘nieuwe’ halte Oosteeklo Dorp wordt uit dienst genomen

De bushalte aan de Rijkestraat in Oosteeklo wordt na overleg tussen de gemeente Assenede en De Lijn vanaf 19 februari opnieuw in gebruik genomen.

De ‘nieuwe’ halte Oosteeklo Dorp, ter hoogte van huisnummers 96/98, zal op dat moment uit dienst worden genomen. De halte bleek onvoldoende veilig en er was bovendien te weinig ruimte om fietsen te stallen. De gemeente ging daarom in gesprek met De Lijn in de hoop een oplossing te vinden. Die oplossing bestaat erin de oude ‘afgedankte’ halte aan de Rijkestraat opnieuw in gebruik te nemen. De ‘oude’ haltes Oosteeklo Dorp worden niet opnieuw in gebruik genomen. De eerstvolgende halte zal halte Oosteeklo Kerk en Rijkestraat blijven.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies