Hoe kunt u een gft-container bekomen?

 

U kunt een gft-container bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Wie vult dit formulier in?
Het gezin dat niet thuiscomposteert en het groenten-, fruit- en tuinafval selectief wil inzamelen.

Wat is een gft-container?
Een gft-container wordt gebruikt voor het selectief inzamelen van groenten-, fruit- en tuinafval (gft). Deze groene container wordt om de twee weken aan huis opgehaald.

Uit welke types kan u kiezen?
U kan kiezen uit een 40 liter-container of een 120 liter-container. De grotere container is geschikt voor gezinnen, het kleinere type voor alleenstaanden of gezinnen die weinig of géén gft-afval hebben.
Als u na enkele maanden vaststelt dat het gekozen type container niet aan uw wensen voldoet, kan u éénmalig omruilen voor een kleiner/groter type.

Hoeveel kost een container?
Voor de aankoop van een container betaalt u 15,00 EUR. De container wordt pas geleverd als de aankoopprijs werd gestort op rekeningnummer: BE11 0910 0026 3848 met vermelding van leveringadres en inhoud van de bestelde container 120 liter of 40 liter.

 

Ophaaltarief

Een 120 liter container kost 1,50 euro per ophaalbeurt, een 40 liter container kost 0,50 euro per ophaalbeurt. 

De online bestellingen voor de thuisleveringen zijn afgesloten op 20 december. De bestelde containers zullen in de loop van de maand maart aan huis geleverd worden

Je kan nog steeds inschrijven voor de aankoop van een GFT container. Je zal dan worden verwittigd wanneer de GFT containers beschikbaar zijn. 

 

Aanvraagfromulier gft-container

Contactgegevens

Aanvraag gft-container

 
 

* zijn verplicht in te vullen velden.

Verklaring over cookies