Huldiging sportlaureaten

 

Elk jaar organiseert de sportdienst in samenwerking met de sportraad een huldiging voor personen of ploegen die een uitzonderijke prestatie hebben geleverd op sportgebied.

Op zaterdag 27 januari 2018 is gemeenschapscentrum de Bijenkorf in Assenede opnieuw het decor voor het jaarlijkse sportlaureatengala. 

Wie volgt acrogymnaste Aukje Quivreux op als meest beloftevolle jongere? Vorig jaar gingen de U17 jongens en heren A van volleybalclub Ass'nee met de prijs van beloftevolle jeugdploeg en sportploeg van het jaar aan de haal. Zijn zij opnieuw van de partij?

En uiteraard, wie volgt marathonloper Davy Braekman op als sportman/sportvrouw van het jaar?

Kent u iemand die een uitzonderlijke sportprestatie heeft geleverd in het voorbije sportjaar? Kent u een kampioen of kampioenenploeg? Aarzel dan niet jouw favoriet(en) te nomineren via het onderstaand invulformulier. Of je kan gewoon langs komen bij de sportdienst in de sporthal.

Alle genomineerden dienen ten laatste maandag 8 januari bekend te zijn. Nomineren kan in de categorie 'Beloftevolle jongere', Beloftevolle jeugdploeg', 'Sportploeg van het jaar' en 'Sportman/vrouw van het jaar'.

Graag enkele foto's toevoegen of doorsturen van de kandidaat die getoond kunnen worden tijdens de voorstelling. Een filmpje is altijd een meerwaarde!

Beveiligingscontrole
Niet leesbaar? Klik voor een nieuw woord.

* zijn verplicht in te vullen velden.

Kandidaturen moeten binnen zijn ten laatste op maandag 8 januari 2018!

Sporthal

Openingsuren

MA
8:30 - 21:00
DI
8:30 - 21:00
WO
8:30 - 21:00
DO
8:30 - 21:00
VR
8:30 - 21:00
ZA
8:30 - 21:00
ZO
8:30 - 18:00

Extra info

Buiten het sportseizoen kan het zijn dat de sporthal vroeger gesloten is als er geen wedstrijden en/of activiteiten zijn.

Verklaring over cookies