De architect tekenend voor uw toekomst

Infobrochure voor bouwers en verbouwers

Een huis bouwen of verbouwen is één van de meest belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Het is een uitermate boeiende ervaring die veel fijne en intense momenten met zich meebrengt. Bouwen of verbouwen houdt ook in dat u een hele reeks ingrijpende beslissingen moet nemen die gevolgen hebben voor uw verdere leven. Uw thuis is veel meer dan een aantal kubieke meters baksteen, hout, glas en beton. In de eerste plaats is het uw leef- en beleefomgeving.

Om van uw huis uw thuis te maken, moet u er zich goed in voelen. Een huis moet niet enkel mooi zijn, maar ook comfortabel, functioneel én energiezuinig. Elk huis heeft zijn eigen identiteit en weerspiegelt de persoonlijkheid en cultuur van haar bewoners. Een architect is de best geplaatste persoon om een leefomgeving te creëren die het best aansluit bij uw behoeften en gevoelens. Hij fungeert als uw vertrouwenspersoon en luistert naar uw wensen. Hij helpt u doorheen alle administratie, ontwerpt en begeleidt en adviseert u bij de aanbesteding en de uitvoering van de werken.

De brochure 'De architect tekenend voor uw toekomst' geeft u een betere kijk op de opdracht van de architect tijdens het bouwproces en vertelt u meer over de rol die de architect kan vervullen bij het vertalen van uw wensen naar de werkelijkheid. 

Bron: Orde van architecten - Vlaamse raad

Dienst Stedenbouw

AFSPRAAK VERPLICHT

Openingsuren

MA
9:00 - 12:00
DI
9:00 - 12:00
14:00 - 16:00
17:00 - 18:45
WO
9:00 - 12:00
14:00 - 16:00
DO
9:00 - 12:00
VR
9:00 - 12:00
ZA
gesloten
ZO
gesloten

Extra info

Onze diensten zijn gesloten op 1, 9 en 20 mei.

Verklaring over cookies