Bespaar op je energiefactuur met het groepsaanbod renovatie

Geplaatst op 22/04/2024

Groepsaanbod voor energetische ingrepen voor alle inwoners van Assenede!

Maak jouw huis helemaal klaar voor de toekomst en bespaar onmiddellijk op je energiefactuur met het groepsaanbod voor energetische ingrepen.

Een woning die onvoldoende is geïsoleerd, verliest veel warmte langs het dak, muren en/of ramen. Dit energieverlies kost veel geld. De woning isoleren, betekent investeren in de toekomst en besparen op de energiefactuur. Dankzij een samenwerking met energiehuis Wooneco en Energent, kan elke Assenedenaar inschrijven op het groepsaanbod renovatie.
 

Groepsaanbod energetische ingrepen

Elke inwoner van de gemeente kan gebruik maken van dit handige en eenvoudige groepsaanbod. Het groepsaanbod bestaat uit een verzameling aan energetische ingrepen, waarvoor je eenvoudig een scherpe én kwalitatieve offerte kan krijgen via een vooraf geselecteerde partner-aannemer. Bovendien krijg je een vrijblijvend energie-advies voor je hele huis en word je tijdens jouw traject verder begeleid.

Het groepsaanbod ondersteunt jou bij:

  • isolatie van jouw dak, zoldervloer, muur, vloer of kelderplafond
  • hoogrendementsbeglazing of raamvervanging
  • technieken zoals warmtepomp of een warmtepompboiler

Wil je snel besparen op je energiefactuur? Kies dan voor spouwmuurisolatie, glasvervanging of isolatie van je zoldervloer of kelderplafond. Jouw investering verdient zich vaak terug op minder dan 5 jaar.
 

Overtuigd?

Neem een kijkje op www.wooneco.be/groepsaanbodrenovatie of meld je aan via het woon- en energieloket van de gemeente.

  • Zitmoment in het Gemeentehuis Assenede (Kasteelstraat 1-3, 9960 Assenede)
    • elke woensdag voormiddag 9:00 tot 12:00
  • Maak vooraf een afspraak:

 

Meer info

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies