Family Challenge Day

Geplaatst op 29/05/2024

Op zaterdag 22 juni 2024. Schrijf je nu in!

TWEEDE FAMILY CHALLENGE DAY IN LEMBEKE EN ERTVELDE

Op zaterdag 22 juni organiseert Burensportdienst Meetjesland de 2e editie van de Family Challenge Day, een dag vol activiteiten voor de hele familie. En dit op twee locaties in Ertvelde en Lembeke. Het programma kies je volledig zelf en alle activiteiten (springkastelen, familiezumba, reuzetwister, zakkenlopen en nog veel meer) kan je doen met je gezin, vrienden, familie.

Je kan ook fietsen via een uitgestippelde fietsroute naar de andere locatie en terug.

PRAKTISCH

Locaties:

• Sportcentrum Hoge Wal, Guldensporenlaan 34 (9940, Evergem)

• Sportcentrum Lembeke, Heihoekse Kerkwegel 11 (9971, Kaprijke)

Programma: 10.00 tot 15.45 uur

Kinderdisco: 15.45 tot 16.30 uur op beide locaties

PROGRAMMA IN ERTVELDE

Springkastelen, spelen met ballen (doelen naar het basketdoel, tafeltennis…), wobbelturnen, wescoblokken, parcours met turnmateriaal aangepast voor kleuters en kinderen van de lagere school, aerobics en stepaerobics, eurofit test (waarmee je fysieke conditie wordt gemeten), behendigheidsproeven met opdrachten, dart game, volksspelen, reuze gezelsschapspelen...

PROGRAMMA IN LEMBEKE

Zowel in de sporthal van Lembeke, als in de omgeving van het sportcentrum en de Lembeekse bossen is er die dag een gevuld programma. Zo is er krulbollen, kubb, voetballen, hockey, voetbaldarts, aerobics, wobbelturnen, volksspelen, een hindernissenparcours, een bungee run attractie en nog veel meer.

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je in via de website van gemeente Evergem.

SCHRIJF JE NU IN

• Voorinschrijving (voor 18 juni): volwassenen 5 euro en kinderen: 3 euro

• Daginschrijving (ter plaatse): volwassen 6 euro en kinderen 4 euro

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies